In welk romantisch sprookje kan je nog geloven nu het even niet meer zo lekker gaat in jullie relatie. Er is een periode van verwijdering gekomen. Het maakt onzeker. Jullie twijfelen of er nog genoeg liefde is om samen door te gaan? Ik wil dat graag met jullie onderzoeken.

Ik geloof niet in sprookjes, ook al vertellen ze ons wel iets over ons verlangen, wensen en dromen. Dat jullie jullie eigen sprookje kunnen schrijven en leven, daar help ik graag bij.

Van irritaties zou je niet hoeven schrikken. Zelfs verliefdheid op een ander hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Iedere relatie heeft hoogtepunten en dieptepunten, dat is heel normaal. Een liefdesrelatie gaat als eb en vloed. Het komt en het gaat. Als jullie daarop mee bewegen en niet bang zijn, groeien jullie na elke moeilijke periode sterker naar elkaar toe.

Mijn uitgangspunt: blijf bij elkaar! Maar als het echt niet meer gaat: ga uit elkaar op een goede manier! Want ooit was er liefde. En die kan worden omgezet in langdurige vriendschap.

WhatsApp