De draad van het gewone leven weer oppakken, dat is wat je na een traumatische ervaring wil!

Betrokkenheid bij een ongeval is voor vrijwel alle slachtoffers een ingrijpende gebeurtenis. Naast het opgelopen letsel, ontstaat veelal ook onzekerheid over het herstel, de arbeidsongeschiktheid en de financiële consequenties.

De praktijk leert dat ingewikkelde letselschadetrajecten, bureaucratie en een soms langdurig proces om tot afwikkeling van de letselschade te komen, niet bijdragen aan een spoedig herstel.

Dit proces loop ik graag samen met je door. Het liefste zo vroeg mogelijk na het trauma. Ik ga er daarbij van uit dat je zelf als geen ander weet wat het beste voor jou is. Ik sta je met raad en daad bij, waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid hebt over je eigen herstelproces. Ik help je bij het emotionele en sociale herstel, dat net zo belangrijk is als het medische herstel. Samen kijken we welke oplossing het meest bij jouw herstel past. Uiteindelijk maak je zelf de keuze welke oplossing het wordt. Ik stel je dan kritische vragen stellen om te testen of de door jou gekozen oplossing ook echt gaat werken.

Gesprekken en opdrachten helpen je om te zoeken naar jouw wensen op deze gebieden.

Contact opnemen

WhatsApp