Liefde 'wat en hoe'

Jullie gaan binnenkort 'JA' tegen elkaar zeggen of hebben dat net gedaan. Dan is stilstaan bij liefde heel belangrijk.

  • Wat is de liefde eigenlijk?
  • Hoe lang kan je van iemand houden?
  • Wat is een goede relatie?

Er liggen veel valkuilen op de loer in een relatie. En het is beter om die valkuilen van te voren te leren zien dan erin te vallen.

In 3 sessies werk ik samen met jullie aan het wonder van de liefde, aan geven en nemen en leer ik jullie manieren om goed te communiceren. Daarna maakt jullie huwelijk een grotere kans om in stand te blijven. Om niet bij die 35% te horen van scheidingen. Ik geef jullie tools in handen om ook de dalen in jullie relaties aan te kunnen.

Ook als jullie al in de valkuil zitten help ik jullie er graag uit. Jullie moeten wel zelf klimmen. Maar ik wijs je de weg.