Zit jouw relatie in een dip? Is er vaker ruzie dan gezelligheid? Of wordt er juist gevaarlijk gezwegen? Gaat het niet meer zo lekker tussen jou en je partner, maar jullie willen elkaar ook niet loslaten? Zijn er meer dieptepunten dan hoogtepunten en hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan, maar willen dit op een vreedzame manier samen doen? Bij Coachpraktijk Bloeidaal kunnen jullie samen terecht voor relatietherapie in Amersfoort om te werken aan jullie relatieproblemen: zowel om jullie weer nader tot elkaar te brengen als het samen op een vreedzame manier uit elkaar gaan. Onder mijn begeleiding ga ik samen met jullie op zoek naar de beste oplossing.

Relatietherapie bij coachpraktijk Bloeidaal

relatietherapie Amersfoort

In elke relatie komen er wel eens wat mindere periodes voor. Maar duurt deze periode wel erg lang? En komen jullie er zelf niet meer uit wat voor jullie relatie te beste oplossing is? Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van relatie coaching en help jullie dan ook graag. Als mediator en met de theorie van de TA ga ik samen met jullie op zoek of er nog genoeg liefde is om samen door te gaan. Mijn uitgangspunt is altijd: blijf bij elkaar! In elke relatie zijn er hoogtepunten en dieptepunten, maar dit hoeft niet het einde van jullie relatie te betekenen. Ik kan jullie helpen om te onderzoeken of jullie de dieptepunten in jullie relatie samen kunnen overwinnen. Maar ook wanneer de liefde niet sterk genoeg is om samen door te gaan, kan ik jullie helpen om op een goede en vreedzame manier uit elkaar te gaan. Het is van belang om altijd op een vreedzame manier met elkaar om te blijven gaan, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn.

Ja, wij willen relatietherapie in Amersfoort!

Ben jij op zoek naar relatietherapie in Amersfoort? Wil jij samen met jouw partner onder mijn begeleiding zoeken naar een oplossing? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of telefoon/app om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn bij Coachpraktijk Bloeidaal.