Je wilt weer gelukkig zijn samen, oude schepen verbranden en weer van de ander gaan houden. Maar het gaat momenteel niet meer zo lekker in jullie relatie. Er is een periode van verwijdering gekomen. Het maakt onzeker. Jullie twijfelen of er nog genoeg liefde is om samen door te gaan? Ik wil dat graag met jullie onderzoeken. Je kan namelijk heel goed werken aan een relatie. Dat is heel normaal. Liefde is een werkwoord!

Van irritaties hoef je niet te schrikken. Zelfs verliefdheid op een ander hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Iedere relatie heeft hoogtepunten en dieptepunten, dat is heel normaal. Een liefdesrelatie gaat als eb en vloed. Het komt en het gaat. Als jullie daarop mee bewegen en niet bang zijn, groeien jullie na elke moeilijke periode sterker naar elkaar toe.

In mijn begeleiding van stellen werk ik met TA en de EFT. Het zijn twee stromingen in de psychologie die mooi gebruikt kunnen worden bij onderlinge communicatieproblemen en het verlies van verbinding met de ander.

Mijn uitgangspunt: blijf bij elkaar! Maar als het echt niet meer gaat: ga uit elkaar op een goede manier! Want ooit was er liefde. En die kan worden omgezet in langdurige vriendschap.