Je wilt weer gelukkig zijn samen, oude schepen verbranden en weer van de ander gaan houden. Maar het gaat momenteel niet meer zo lekker in jullie relatie. Er is een periode van verwijdering gekomen. Het maakt onzeker. Jullie twijfelen of er nog genoeg liefde is om samen door te gaan? Ik wil dat graag met jullie onderzoeken.

Speciale voorjaarsaanbieding (loopt tot 21 juni 2021):4 relatiecoaching sessies van 480,- euro voor 399,- euro. Kennismakingsgesprek = gratis

Van irritaties hoef je niet te schrikken. Zelfs verliefdheid op een ander hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Iedere relatie heeft hoogtepunten en dieptepunten, dat is heel normaal. Een liefdesrelatie gaat als eb en vloed. Het komt en het gaat. Als jullie daarop meebewegen en niet bang zijn, groeien jullie na elke moeilijke periode sterker naar elkaar toe.

Mijn uitgangspunt: blijf bij elkaar! Maar als het echt niet meer gaat: ga uit elkaar op een goede manier! Want ooit was er liefde. En die kan worden omgezet in langdurige vriendschap.

Bel: 0638893453 voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Liefde is een werkwoord