Het gaat even niet meer zo lekker met je of je staat op een punt een belangrijke keuze te maken waarover je wilt sparren. Dan kan je bij mij terecht. Ik begeleid mensen die vastlopen in hun leven, in hun werk of in beide. Ik werk vooral vanuit het TA gedachtegoed. TA staat voor Transactionele Analyse. In de TA gaan ze ervan uit dat iedereen OK is. ‘Ik ben OK en jij bent OK’. Daarnaast gaat TA uit van het idee dat ieder mens kan veranderen en kan nadenken. In iedereen huist een grote kracht om weer in evenwicht te komen. Dat zit in ieder van ons. Ik kan je begeleiden in dat proces.

In de coaching werken we samen met concrete vragen waar je tegen aanloopt in je leven. Waar we in de coaching ons bezig houden met het concrete gedrag ga ik met de therapie samen met je op zoek naar onderliggende patronen en hoe die je in je huidige leven in de weg zitten.

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijk ik met je of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden bij de dingen waar jij mee zit. Ik help je graag de grip op je leven weer te vergroten.

Coaching en Counseling

In de coaching en counseling hanteer ik TA om te helpen de effectiviteit van gedrag inzichtelijk te krijgen, te besluiten wat je daarin anders wil en stappen te maken door oefening. Als counselor  gebruik ik TA ook om antwoorden te krijgen op vragen die mensen hebben op het gebied van (sociaal) psychisch welzijn.

Psychotherapie

Als TA therapeut i.o. gebruik ik TA om cliënten te ondersteunen meer draagkracht te ontwikkelen en beter te kunnen omgaan met specifieke psychologische problematiek. Om cliënten te ondersteunen in hun vermogen om te zijn wie zij willen zijn. En om zich daartoe te helen door oude zelfbeperkende of beschadigende patronen te herkennen en daarover nieuwe besluiten te nemen. Want ieder mens kan veranderen. Jij ook. Echt.

There is a crack, a crack in everything,
That’s how the light gets in.

Leonard Cohen

WhatsApp