seniorencoach Amersfoort

Kijk jij al uit naar het moment waarop je met pension mag gaan? Of krijg je het juist Spaans benauwd bij het idee dat je straks thuis komt te zitten? Voor de een is het pension iets om naar uit te kijken, terwijl het voor een ander iets is om als een berg tegenop te zien. Wanneer je het lastig vindt om je oude werkleven achter je te laten en moeite hebt om jouw draai te hervinden, dan ben je bij Coachpraktijk aan het juiste adres! Als therapeutisch seniorencoach weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om weer een nieuw leven op te bouwen en je hierbij fijn te voelen. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij een seniorencoach?

Wat doet een seniorencoach?

De levensverwachting stijgt steeds verder, waardoor ook de pensionsleeftijd omhoog gaat. Steeds langer werken, terwijl krachten kunnen afnemen. Hierdoor kan het voorkomen dat je het moeilijk krijgt met het ouder worden. Je vindt het lastig dat je steeds minder kunt of vindt het juist moeilijk om je werk op te geven en met pension te gaan. Als seniorencoach help ik jou bij het proces van ouder worden en ga ik op zoek naar de onderliggende problematiek waardoor jij je niet fijn voelt. Onder begeleiding van mij als seniorencoach gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke kracht en ontdekken we hoe jij jouw draai kan vinden in het proces van ouder worden. Door mijn achtergrond in de gezondheidszorg weet ik als geen ander hoe ik om moet gaan met het proces van ouder worden en hoe ik hierin mensen kan begeleiden. Samen gaan we ontdekken waar jouw persoonlijke kracht ligt en hoe jij (weer) inhoud aan je leven kan en wilt geven. Daarnaast krijg je als oudere ook steeds vaker te maken met rouwverwerking en kan je hierin vastlopen. Steeds vaker moet je afscheid nemen van geliefden, maar ook het verlies van werk kan een impact veroorzaken. Als seniorencoach kan ik je ook begeleiden in het proces van rouwverwerking.

Ja, ik zoek een seniorencoach!

Heb jij moeite met het proces van ouder worden? Vind jij het moeilijk om afscheid te nemen van je werk of krijg je steeds vaker te maken met verlies van geliefden? En wil jij hulp van een seniorencoach? Neem dan gerust contact met mij op! Je kunt mij bereiken door het contactformulier in te vullen en ik help je heel graag bij het proces van ouder worden.