Psychosociale begeleiding

U heeft misschien gehoord dat u ziek bent, chronisch, levensbedreigend, lichamelijk of geestelijk. Ineens verandert er veel en zoekt u een plek waar u het erover wilt hebben, iemand waarmee u erover kan praten.

Voorbeelden van cliënten in mijn praktijk:

Mensen met kanker
Mensen met (chronische) pijn
Mensen met rouw
Mensen die niet lang meer te leven hebben
Mensen op het autisme spectrum
Mensen met coeliakie

Het kan ook zijn dat als u dit leest zelf of in uw omgeving te maken heeft met kanker. Een ziekte die als een mokerslag treft en alles in het leven op losse schroeven zet. Leven is ineens niet meer zoals het was en naar de toekomst kijken is spannend. In deze fase is het heel prettig om ondersteuning en hulp te ontvangen van een coach met ervaring in de oncologie. Dat heb ik. Ik begrijp door mijn achtergrond als oncologieverpleegkundige waar u doorheen gaat en wat u nodig heeft. Ik denk met u mee en durf vragen te stellen die anderen misschien uit de weg gaan. Ik kan samen met u kijken wat haalbaar is in deze nieuwe fase van het leven. Ik ondersteun en adviseer. En ik leef mee, natuurlijk.

Ik help u bijzonder graag op de weg die u of iemand uit uw omgeving maakt. Neem vrijblijvend contact met mij op als u vragen heeft. Ik sta u graag te woord.

Contact opnemen