Zijn er dingen waar jij tegenaan loopt in je leven? Heb je het gevoel dat je vastloopt, maar zelf niet goed weet waarom? En heb jij behoefte om onder begeleiding van een life coach in Amersfoort te onderzoeken wat jouw probleem is en hoe jij dit kunt aanpakken? Dan ben je bij Coachpraktijk Bloeidaal aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor life coaching op allerlei gebieden: van seniorencoach tot aan relatieproblemen en van compassiemoeheid tot aan burn-out coaching. Als therapeutisch coach help ik je heel graag bij het zoeken en oplossen van jouw problemen en denkpatronen. Wil jij ook een life coach in Amersfoort?

Waarom een life coach?

Als life coach in Amersfoort kan ik je helpen om soepeler door het leven te gaan. Door mijn werkervaring in de zorg en warme persoonlijkheid, kan ik goed luisteren en kan ik door middel van het stellen van de juiste vragen achterhalen waar jij tegenaan loopt en waarom jij het gevoel hebt dat je vastzit. Als life coach loopt ik als het ware een tijdje met je mee om te ontdekken wat jouw gewoontes zijn, hoe jij je gedraagt en op welke manier jij het gevoel hebt dat je vastloopt. Mocht het nou gaan om het ouder worden, problemen in je relatie, burn-out symptomen, geen empathie meer voelen voor je klanten of patiënten of andere problemen op het gebied van werk of privé: met mijn gevoel, verstand en empathie kan ik jouw problemen achterhalen en met behulp van opdrachten en vragen krijgt ik meer inzicht in jouw persoonlijke situatie. Hierdoor kunnen we samen jouw denkpatroon achterhalen en kijken wat we hieraan kunnen veranderen, zodat jij je weer fijn voelt! Vaak is de stap om naar een life coach te gaan kleiner dan om naar een psycholoog te gaan. Herken jij je in het gevoel dat je graag samen met een life coach zou willen werken aan jouw problemen en denkpatronen? Bij Coachpraktijk Bloeidaal kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw persoonlijke situatie en kun jij bepalen of jij hier onder mijn begeleiding aan wilt werken.

Nog vragen?

Loopt jij in je leven vast en ben je op zoek naar een life coach in Amersfoort? Wil jij onder begeleiding van een life coach weer lekker in je vel zitten? Neem dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen. Samen zorgen we voor een positieve verandering in jouw leven!

WhatsApp