Als dichter weet ik hoe sterk taal (in)werkt in je lichaam en geest, en hoe je het kan gebruiken in (moeilijke) fases van je leven. Het oppakken van papier en pen, het vormen van beelden op papier, het woorden moeten geven aan gevoelens, gedachtes aan het papier toe te vertrouwen, kan helend en helpend zijn. Bij gewone levenszaken of bij opgelopen trauma’s. Met mijn kennis van schrijven, werken met metaforen en ritme help ik je om stapje voor stapje dichter bij je pijn, je verdriet, je vreugde te komen. Ik help en steun je bij het proces van schrijven. Pen en papier zijn het gereedschap.

Als schrijfdocent en dichter heb ik al veel mensen geholpen. Graag ga ik samen met je op papier op stap en schrijf ik een tijdje in je leven mee totdat je weer genoeg grond onder de voeten hebt om zonder mij door te gaan.

Ik geef je opdrachten en ideeën en thuis ga je zelf aan de slag. In onze gezamenlijke sessies lees je je tekst voor en stel ik de vragen die je vooruit helpen, of dieper laten stilstaan bij momenten in je leven die je in woorden probeert te vangen.