In deze hectische en drukke samenleving komt een burn-out steeds meer voor: zowel bij jongeren als bij ouderen. Een burn-out is een gezondheidsprobleem dat zeker niet onderschat moet worden. Heb jij het gevoel dat je steeds meer druk en spanning ervaart? Voel jij je compleet leeg na een lange werkweek? En voel jij je emotioneel uitgeput? Dit zijn signalen van je lichaam die je zeker niet mag negeren. Als jij steeds vaker het gevoel krijgt dat je moe en leeg bent, zijn dit symptomen die kunnen leiden tot een burn-out. Als burn-out coach help ik je graag om de balans tussen werk en privé terug te vinden, je lichaam en geest weer in harmonie te krijgen en help ik je om gezonde keuzes te maken waardoor jij weer meer energie krijgt.

Burn-out symptomen

Tegenwoordig hebben veel mensen het gevoel dat alles controleerbaar moet zijn. Er zijn zo ontzettend veel keuzemogelijkheden en mensen ervaren stress wanneer ze denken dat ze de verkeerde keuze maken. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk toch? Tenminste…dat denken veel mensen. In de maatschappij waarin wij leven en door het continu online zijn op social media, ervaren mensen de druk dat ze gelukkig moeten zijn en staan ze minder stil om na te denken wat hen nou echt gelukkig maakt. Alles moet altijd maar sneller en beter. Maar waar voel jij je prettig bij? En wat maakt jou echt gelukkig? Wanneer je steeds meer begint te piekeren, slecht slaapt, weinig energie hebt, geen zin meer hebt in dingen, overgevoelig en onzeker wordt, zijn dit signalen van jouw lichaam dat een burn-out op de loer ligt. Als burn-out coach help ik jou om te kijken naar jouw gewoontes en gedrag en kijken we samen hoe wij bepaalde keuzes kunnen veranderen om op zoek te gaan naar jouw energie. Door mijn vele jaren ervaring als burn-out coach kan ik je helpen om jouw probleem en denkpatroon te achterhalen.

Behoefte aan een burn-out coach in Amersfoort?

Herken jij in de beginnende signalen van een burn-out? Of ben je al terecht gekomen in een burn-out? En heb jij behoefte om onder begeleiding van een burn-out coach jouw gedrag te veranderen zodat je weer vol energie door het leven kunt gaan? Neem dan gerust contact op via het contactformulier met Coachpraktijk Bloeidaal. Je kunt hier altijd terecht voor een gratis intakegesprak om te kijken of een burn-out coach jou kan helpen!