Zoek je een coach in Amersfoort? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw probleem en bepaal jij of jij onder mijn begeleiding hieraan wilt werken. Een intakegesprek bij Coachpraktijk Bloeidaal is altijd geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets!

Tot volle bloei durven komen

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je leven? Krijg je steeds meer symptomen van een burn-out? Heb je relatieproblemen? Werk je in de zorg en krijg je steeds minder zin om naar je werk te gaan? Of krijg je steeds meer moeite met het ouder worden? Bij Coachpraktijk Bloeidaal werk ik, Jantine Dijkstra, als therapeutisch coach in Amersfoort om mensen die in hun leven vastlopen te helpen. Als therapeutisch coach heb ik ervaring op verschillende gebieden en met mijn warme persoonlijkheid kan ik goed luisteren en de juiste vragen stellen om jouw probleem en denkpatroon te achterhalen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een coach in Amersfoort?

Wie ben ik en wat kan ik voor je doen?

Ik ben Jantine Dijkstra en bij mij kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een coach. Ik werk al jarenlang als therapeutisch coach en maak gebruik van Transactionele Analyse. Ik heb altijd in de zorg gewerkt en weet daardoor als geen ander hoe ik met mensen moet omgaan en door middel van het stellen van de juiste vragen kan achterhalen hoe ik jouw kan begeleiden. Wanneer jij het gevoel krijgt dat je een coach nodig hebt om verder te komen in jouw leven, dan sta ik voor je klaar. Door middel van coachgesprekken kijken we samen waar jij tegenaan loopt. Ik loop als het ware een tijdje met je mee en kijk naar jouw gewoontes en gedrag. We gaan op zoek naar oude of nieuwe gewoontes die jou in de weg staan en jou belemmeren om je fijn te voelen. Op deze manier kun je achterhalen wat jouw probleem is en hoe je dit kan oplossen. Je kunt bij mij terecht voor coaching, burn-out klachten, relatieproblemen, klachten van compassiemoeheid, het verwerken van traumatische ervaringen, worstelingen met hoogbegaafdheid en wanneer je moeite heb met ouder worden. Door mijn werkervaring in de zorg, empathie, gevoel en verstand kunnen wij samen ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit.

Ja, ik zoek een coach in Amersfoort!